helpt bedrijven online

Je bedrijf online

Social Media training (zakelijk)


Social media wordt steeds meer ingezet om organisaties te profileren, contacten met relaties en klanten te leggen en te onderhouden, en om nieuws en activiteiten te delen. Het is een invloedrijk medium waar je als ondernemer of organisatie veel uit kunt halen.

Wil jij ook weten hoe je Social Media kunt gebruiken voor jouw bedrijf of organisatie? Volg dan een compacte training!

Voor wie?

Ben je een beginnende gebruiker en heb je het gevoel ‘zakelijk toch iets met Social Media te moeten’ maar weet je niet goed waar te starten?

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden van Social Media, hoe je privé en zakelijk gescheiden kunt houden en hoe je een bijvoorbeeld een Facebookpagina voor een organisatie opzet en beheert? Dan is deze training voor jou!


“In korte tijd hielp Eva ons een facebookpagina voor ons bedrijf te maken, deze in te vullen en effectief te gebruiken. Door haar enthousiasme en praktische tips onderhouden we de pagina, die al snel een groot succes was, met plezier en zonder al te veel moeite”
Annemijn Birnie en Mirjam Dirkx, de muzen aan het woord


Wat leer je?

Je volgt de training met maximaal drie andere cursisten, zodat er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen en begeleid oefenen.

Na afloop van deze training ben je heel wat wijzer:

  • je kent de belangrijkste mogelijkheden van de verschillende kanalen;
  • aanmaken en inrichten (bedrijfs)profielen;
  • je hebt praktisch geoefend met het beheren van de profielen;
  • je weet meer over privacy-instellingen;
  • je hebt tips en ideeën ontvangen over het inzetten van Social Media voor jouw organisatie.

Inschrijven

Trainingen worden op afspraak gegeven. Lijkt het je wat? Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar training@totenmet.net. Eerst meer weten? Stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in.